dhimbja

Pse keni dhimbje koke që në mëngjes

Një kafe, një dush i ftohte apo një ecje e lehtë mund të ndikojnë që dhimbja e kokës të eliminohet. Por nëse dhimbja e kokës është diçka që ju ndodh vazhdimisht atëherë duhet të konsultoheni domosdo me mjekun.

Dhimbjet e kokës janë irrituese dhe bëjnë që dita të mos na ecë mirë.

Ka disa arsye pse ju mund të keni dhimbje koke që në mëngjes.

Ato vijojnë si më poshtë:

Nuk keni fjetur mjaftueshëm

Keni fjetur tepër shumë

Keni pirë alkool natën e kaluar

Keni gërhitur gjatë natës

Nuk e keni pirë ende kafenë që e pini çdo ditë herët në mëngjes

Jeni në depresion

Por si mund t’i kaloni këto dhimbje koke:

Një kafe, një dush i ftohte apo një ecje e lehtë mund të ndikojnë që dhimbja e kokës të eliminohet. Por nëse dhimbja e kokës është diçka që ju ndodh vazhdimisht atëherë duhet të konsultoheni domosdo me mjekun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.