aeroplani raynair

Pse dritaret e aeroplanit janë në formë rrethore?(Video)

Çdo udhëtar i shpeshtë me aeroplan i cili është edhe i vëmendshëm, mund ta vërejë se si dritaret e tyre më parë ishin drejtkëndësh, ndërsa tani janë në formë rrethore. Cila është arsyeja?Me modernizimin e aeroplanëve për udhëtarë dhe fluturimin e tyre nëpër lartësi më të mëdha, për t’iu shmangur presionit mes kabinës dhe pjesës së jashtme të tyre, shkruan Huffington Post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.