Protesta kundër Trumpit president

Washington: Duke mbajtur pankartat me mbishkrime “Le të triumfojë liria” dhe “Lirojeni Palestinën”, protestuesit po brohorasin për barazi kundër presidentit të 45-të të SHBA-ve, Donald Trump.

Shumë prej tyre janë vendosur edhe pranë vendit ku do të mbahet ceremonia e inaugurimit, me veshje ngjyrë portokalli që ngjasojnë në të burgosurit amerikanë në Guantanamo.

Disa protestues kanë premtuar se do të bëjnë çmos për të penguar ceremoninë e inaugurimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.