Pronarja ia ndalon të lehë, qeni gjen zgjidhjen gjeniale (VIDEO)

Donte të jetë i dëgjueshë, por nuk e kishte të lehtë të përmbahej, shtrëngohej, shtrëngohej…

Pastaj e ka gjetur zgjidhjen gjeniale… Mund t’ju duket zgjidhje e dhimshme për një qen, por ja që pronarja ishte kategorike dhe nuk lëshonte pe, duke mos i lënë mundësi për një zgjidhje tjetër.

Shikojeni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.