Ballina / Kulturë / Projekti për Teatrin e Operës dhe Baletit ende në letër

Projekti për Teatrin e Operës dhe Baletit ende në letër

Filarmonia e Kosovës dhe Baleti kombëtar vazhdojnë të punojnë në objekte të vjetra.

Edhe pas 10 vjet premtim për ndërtimin e objektit të Operës dhe Baletit, këto dy institucione vazhdojnë të jenë pa salla adekuate të punës.

Zyrtarë të Ministrisë së Kulturës vazhdojnë të mos prononcohen për këtë projekt i cili duket se edhe në vitin 2017 do të qëndrojë vetëm në letra.

Provo po ashtu

torino, itali, hiroshima mon amor, koncertet, madona, bob dilan

Koncerti i parë pa telefon celularë

Nëse hyn në koncert nuk duhet ta mbash me vete celularin, të bësh foto, të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.