Ballina / Kulturë / Producentja e filmit Hercules dhe Mulan vjen në Pejë
Producentja e filmit Hercules dhe Mulan vjen në Pejë

Producentja e filmit Hercules dhe Mulan vjen në Pejë

A ju kujtohet filmi Hercules i Disney-t, Mulan, e Atlantis, dhe skena kur Hercules ushtron për t’u përgatit për t’u bërë hero i stories, një referencë që i bëhet edhe filmit The Karate Kid?

Këtë vit në Festivalin e filmit të animuar “Anibar”, po vjen producentja e këtyre filmave – KendraHallaand – e cila tash ka marr një rol të ri brenda organizatës Women in Animation.

“Për me pytë për përvojën e saj si grua producente e me kuptu ma shumë për punën e saj ju ftojmë me ardh në prezantimin që ka me e mbajtë ne Kinema “Jusuf Gervalla” me datën 18 Gusht prej ora 14:00”, ka treguar drejtori i festivalit, Vullnet Senaja.

Ky është edicioni i 9-të i Anibar që për çdo vit mbahet në Pejë./rtk

@Fluidi

Provo po ashtu

harta scanderbeg

Ballkani quhej Scandrebeco – Zbulohet harta e vitit 1455

Një rast tjetër i ngjashëm kur territoret përcaktohen me emrin e një njeriu mund të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.