Ballina / Galeria / Prodhohet ‘shtëpia fluturuese’ (foto)
Inovacioni Boeing 787 BBJ
Inovacioni Boeing 787 BBJ

Prodhohet ‘shtëpia fluturuese’ (foto)

Paramendoni nëse zotëroni një shtëpi luksoze prej 2.400 metra katror, e cila mund të fluturojë bashkë me ju dhe 39 miqtë tuaj më të afërt, kudo që dëshironi, në më pak se 17 orë.

Siç është konfiguruar, 787 Boeing Business Jet, mund të përshkojë një distancë prej gati 9,800 miljesh, edhe kur është e mbushur me 40 pasagjerë, bagazhe dhe karburant.

“Me një kohë fluturimi prej rreth 17 orësh, aeroplani mund të arrijë pothuajse çdo destinacion në tokë”, tha CEO i Menaxhimit të Aviacionit të Kestrel Stephen Vella.

Inovacioni Boeing 787 BBJ, gjithsesi nuk është edhe aq i lirë. Çmimi bazë i tij është 224.6 milionë dollarë, ndërsa modifikimet shtojnë deri në 100 milionë dollarë të tjera në çmim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.