Ballina / Shëndet & Fitnes / Problemet që lufton uji
problemet që lufton uji

Problemet që lufton uji

A e dini se njerëzit japonezë kanë zakonin e të pirit ujë menjëherë pasi zgjohen?!

Kjo është një traditë antike për të shëruar shumë sëmundje dhe që është bërë popullore në të gjithë botën në periudhën rreth Luftës së II Botërore pasi u botua në gazetat japoneze.

Avantazhi i të pirit ujë në këtë mënyrë është riparë edhe nga shumë studime.

Është një trajtim që është provuar se jep rezultate të shkëlqyer në luftën kundër shumë sëmundjeve serioze.

Disa nga problemet që ky trajtim me ujë mund të ndihmojë për t’i luftuar janë:

-dhimbja e kokës,

-dhimbjet e trupit,

-sistemi i zemrës,

-rrahjet e rritura të zemrës,

-epilepsia,

-yndyra në gjak,

-bronkiti,

-astma,

-tuberkulozi,

-meningjiti,

-sëmundja e veshkave dhe traktit urinar,

-të vjellat,

-gastriti,

-diarrea,

-hemorroidet,

-diabeti,

-kapsllëku,

-sëmundjet e syrit,

-sëmundjet e uterusit,

-çrregullimet menstruale,

-sëmundjet e veshit, hundës dhe fytit.

@Fluidi

Provo po ashtu

kura e re kanceri

Agjencia Europiane e Barnave lejon kure ën e re kundër kancerit

Kura kundër kancerit është ajo për të cilën po kryhen kërkime dhe studime të shumta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.