fbpx
lypësarët

Prishtinë: Prangoset “menaxheri” i lypsave

Është arrestuar dje në Prishtinë një person i cili akuzohet për trafikim të njerëzve dhe detyrimin e tyre për të kërkuar lëmoshë nëpër rrugët e Prishtinës.

I arrestuari, sipas raportit të Policisë, ka shfrytëzuar persona të ndryshëm për punë të detyruar dhe kërkim lëmoshe.

Viktima të trafikimit janë identifikuar tre meshkuj K/Shqiptarë.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.