fbpx
prishtina

Prishtinë: Nuk lejohet kalimi në rrugën kryesore

Katër rrugët e bllokuara në kryeqytet për shkak të punimeve në rrjetin kanalizimit, kanë shkaktuar kolona të gjata të automjeteve në gjithë Prishtinën.

Shoferët kanë mbetur me orë të tëra në kolonë derisa kanë shkuar në destinacionin e caktuar përbrenda kryeqytetit.

Qytetarët janë revoltuar shumë me këtë gjendje dhe kanë bërë thirrje që këto punime të përfundojnë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Rrugët e bllokuara aktualisht janë: “Fehmi Agani”, “Hajdar Dushi”, “Luan Haradinaj” dhe rruga të Rrethi i Flamurit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.