Ballina / KOSOVA / Prishtinë: Dënohen 7 persona për terrorizëm
Gjykata Themelore

Prishtinë: Dënohen 7 persona për terrorizëm

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar shtatë persona me gjithsej 18 vjet e katër muaj burgim për vepra që ndërlidhen me terrorizëm, pjesëmarrje në luftëra të huaja dhe armëmbajtje pa leje.

Një person është shpallur i pafajshëm.

Të dyshuarit janë arrestuar në maj të vitit 2015 dhe aktakuza atëkohë është ngritur nga Prokuroria Speciale e Kosovës.

Për shumicën e të akuzuarve prokuroria ka thënë se kanë udhëtuar në zonat e luftës në Siri dhe më vonë janë kthyer në Kosovë ku dhe janë arrestuar.

Disa nga të akuzuarit kanë pranuar veprat për të cilat ata akuzohen nga prokuroria.

@Fluidi

Provo po ashtu

Shefja e politikës së jashtme të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini.

Ushtria s’mund të bëhet me ligje

Përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, ka folur përsëri për formimin e ushtrisë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.