Ballina / KOSOVA / Prishtina i ndalon taksive të qyteteve tjera të operojnë në kryeqytet
ndalohen taksit e qyteteve tjera

Prishtina i ndalon taksive të qyteteve tjera të operojnë në kryeqytet

Kompanitë e taksive për transportimin e qytetarëve të cilat nuk janë të regjistruara dhe të licensuara nga Komuna e Prishtinës nuk do të mund të operojnë më brenda qytetit.

Kjo është bërë e ditur nga Drejtori i Inspektoratit të Prishtinës, Adonis Tahiri

Provo po ashtu

Prishtina zyrtare mirëpret dhe uron kryeministrin e ri të Britanisë së Madhe

Liderët institucional e kanë mirëpritur dhe uruar kryeministrin e ri britanik, Boris Johnson, i cili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.