fbpx
Andrey Emelyannikov

Prindër kini kujdes! Balena blu merr edhe nje jete (+18 vjet)

Një nxënës i preu fytin mësuesit të tij, bëri një foto me trupin dhe më pas vrau veten.

Ngjarja e rëndë u regjistrua në Rusi.

Ekspertët druhen se adoleshenti Andrey Emelyannikov ishte duke luajtur lojën e tmerrshme “Balena blu”.

Adoleshenti 18-vjeçar vrau mësuesin e tij, 44-vjeçarin Sergei Danilov.

Ky i fundit ishte njeri i respektuar dhe baba i tre fëmijëve, ish-oficer ushtrie.

Adoleshenti u gjet në një pellg gjaku në Moskë.

Loja “Balena blu” parashikon plotësimin e 50 detyrave, përpara se të vrasësh veten.

vrasesi Andrey Emelyannikov

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.