Presidenti Thaçi po qëndron zyrtarisht në Japoni

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi po qëndron për një vizitë zyrtare në Japoni.

Ai, përmes Facebook-ut ka njoftuar se në ditën e parë të vizitës ka zhvilluar takime të shumta në Osaka dhe Kyoto me përfaqësues shtetërorë si dhe përfaqësues të odave ekonomike.

“Bashkëpunimi ekonomik ndërmjet dy shteteve tona do të dinamizojë rritjen ekonomike të Kosovës, me investime konkrete dhe mundësi për eksport të produkteve tona”, ka shkruar Thaçi.

Sipas tij, në këto takime u konfirmua suksesi i pjesëmarrjes së Kosovës në panairin më të madh ekonomik në botë, “Osaka Expo 2025”./InfoGlobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!