Nga arkivi

Presidenti për sulmin ndaj Hotit: Dhuna është e papranueshme

Shefi i Shtetit, Hashim Thaçi, ka thënë se janë të papranueshme sulmet e dhunshme ndaj zyrtarëve të Qeverisë. Ka thënë se duhet dënuar sulmuesit me vezë të Zëvendëskryeministrit Avdullah Hoti.

Presidenti i Republikës ka thënë se dhuna është e papranueshme dhe e dënueshme.

“Sulmi me vezë ndaj Zëvendëskryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, është i papranueshëm dhe i dënueshëm në demokracinë dhe shtetin që kemi ndërtuar. Tendenca për ta arsyetuar dhunën si mjet për arritjen e qëllimeve politike ka qenë dhe do të mbetet përherë e papranueshme dhe e dënueshme”, ka shkruar Thaçi në reagim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.