Ballina / KOSOVA / Prej sot për telefona prefiks vlen vetëm kodi +383
VALA Devolli Z-Mobile

Prej sot për telefona prefiks vlen vetëm kodi +383

Që nga data 13 shkurt 2019 operatori “Vala” pati njoftuar se kodi i vjetër i +377 nuk do të jetë në përdorim, dhe se në vend të tij do të përdoret kodi i Kosovës +383.

Mirëpo, ky kod përveç që do të përdoret për operatorët mobilë, që nga sot edhe për operatorët prefiks do të vlejë vetëm kodi +383.

Operatori “Vala” ka njoftuar për përdoruesit e saj për këto ndryshime.

@Fluidi

Provo po ashtu

ahmet isufi

Isufi: Punësimet familjare dukuri e pasluftës, dihet kush e ka pas pushtetin më gjatë

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ahmeti Isufi ka folur për punësimet e shumta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.