Pranë femrës në këtë shenjë, tjerat i kanë gjasat e pakëta

Kur paraqitet ajo, të gjithë meshkujt mbesin pa frymë, ndalet ora, disa edhe ngrijnë. Damat tjera shohin se nuk kanë shumë gjasa, të gjitha i ka lënë në hije.

Hapëron fuqishëm, me maturi, hundën e ka në re.

Mjafton një shikim, dy-tri fjalë dhe mashkulli është nën pushtetin e saj.

I magjepsur e i entuziazmuar.

E ajo – nuk di për ndjenja të flashkëta – te ajo gjithçka është ekstreme, edhe dashuria, edhe pasioni…

Kjo damë është Dashi.

Është me fat ai që e ka…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.