Postuesit e citimeve “të thella” në “Facebook”, jo inteligjentë

Secilit prej nesh i ka rastisur të shohë në “Facebook” imazhe të bukura, të mbushura me citime të thella apo statuse kuptimplota.

Epo sipas një studimi të fundit, personat që i postojnë këto citate frymëzuese kanë nivele të ulëta inteligjence, përcjell “Club FM”.

Këta persona po ashtu kanë më shumë gjasa të jenë besimtarë fetarë dhe të fiksuar pas teorive konspirative.

Në studimin e udhëhequr nga një prej psikologëve më të njohur, Gordon Penikuk morën pjesë 845 vullnetarë për katër eksperimente të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.