Ballina / Kulturë / Portrete të rralla të Skënderbeut, Pirros dhe Aleksandrit

Portrete të rralla të Skënderbeut, Pirros dhe Aleksandrit

Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat-Albania”, sjell portretet autentike* të Gjergj Kastriotit, Pirros së Epirit dhe Aleksandrit të Madh,

Portretet janë marra në veprën “Eloges de Paul Jove” nga Theobalde Müller de Marbourg (Theobaldum Müller von Marpurck) dhe të botuara në vitin 1577 nga Pietro Perna (1520-1582) në Bazel të Zvicrës.

Provo po ashtu

lana del ray, worner brothers, Visual Media, youtube, Lizzy Grant

Vuante nga një gjendje mjekësore e padiagnostifikuar

Lana del Rey, dikur rikuperohej nga varësia e alkoolit, tash një super artiste Lana Del …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.