Policia rrethon Qendrën Detare në Washington

Washington: Hapësira pëvrreth godinës detare në Washington është mbyllur nga forcat e rendit për shkak të thirrjes telefonike sipas të cilës ‘në katin e dytë të godinës janë ndëgjuar të shtëna nga armë zjarri’.

Njësitet policore janë duke kontrolluar godinën e cila është evakuuar pjesërisht si dhe hapësirat përreth saj por deri në këto çaste nuk kanë gjetur evidencë se aty pati të shtëna.

D.C.’s Navy Yard facility is under lockdown Thursday morning, according to a Tweet from the U.S. Navy. This is the site of a 2013 shooting where 12 people were killed.

Kjo është hapësira ku më 2013 persona të armatosur kishin vrarë 12 persona.

Qendra Detare e Washingtonit është godinë administrative që nuk ndodhet lshumë larg Kongesit amerikan. Kjo ndërtesë, si mëson infoglobi, shërben si qendër e sistemeve detare në SHBA.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot po shënojnë 237 vjetorin e pavarësisë. /infoglobi/v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!