Policia ndalon këngëtaren e njohur shqiptare?

Këngëtarja Greta Koci duket se është shumë e dhënë pas fotografive.

Lajmi.net ka siguruar disa fotografi ku këngëtarja shihet se është duke bërë një fotoset të ri pranë një hoteli në rrugët e Tiranës.

Në këto foto, shihet edhe Policia e Shqipërisë dhe sipas këtyre imazheve jepet përshtypja që këngëtarja të jetë ndaluar nga ta edhe pse shkaku nuk dihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.