Ballina / KOSOVA / Policia fillon fushatën kundër dhunës në familje. Lexo detajet !
dhuna ndaj gruas

Policia fillon fushatën kundër dhunës në familje. Lexo detajet !

Me fillim në orën 10:00, Policia e Kosovës do të organizojë hapjen e fushatës “Dhuna nuk arsyetohet”.

Kjo fushatë është organizuar nga Sektori për Parandalimin e Dhunës në Familje në Drejtorinë e Policisë në Bashkësi dhe Preventivë.

Qëllimi i saj është parandalimi, vetëdijesimi dhe ndërgjegjësimi për dhunën në familje.

Fushata do të realizohet në qiell të hapur në tetë rajonet e Policisë si Prishtinë, Gjakovë, Gjilan, Prizren, Pejë, Ferizaj dhe në Mitrovicë Jugu dhe Veri.

Se sa raste dhune janë regjistruar sivjet dhe përgjatë viteve kliko këtu.

Në Prishtinë fushata do të fillojë sot në Sheshin ”Zahir Pajaziti” ku do të shfaqen aktivitete të ndryshme nga nxënësit, po ashtu do të shpërndahen broshura dhe aktivitete të tjera nga Policia dhe KFOR-i.

@Fluidi

Provo po ashtu

gazetaria-sipas garsia markez,media

Çfarë shkruante Markez për gazetarinë ?

Gjithçka që kishim në këtë jetë e ndanim bashkërisht dhe qemë aq fanatikë lidhur me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.