Ballina / Galeria / Po ! Nuk po u bëjnë sytë ….

Po ! Nuk po u bëjnë sytë ….

Dhe nuk është fatamorganë. Këto janë vendet padyshim më ekzotike të prodhuara nga dora e njeriut.

Preferohen nga çiftet me xhepin plotë dhe ndodhen në vendet si Kina, Fiji, Suedia, Maldive, Kanadaja e shumë të tjera./infoglobi

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.