Ballina / KURIOZITETE / Po. Këto vetura janë të vërteta
magnum prototypes infoglobi

Po. Këto vetura janë të vërteta

Shumëkush do të ngelë gojëhapur kur të shoh se çfarë paisjesh transportuese apo “vetura” moderne qysh tani ekzistojnë në treg. 

Disa prej tyre janë në fazën e prodhimit, por shumica kanë kaluar testet finale dhe ndodhen në treg.

Nga këto që i shihni, shumë nga ‘veturat’ janë inovacione të një individi të vetëm. Por ka edhe prototipe kompanishë të njohura botërore.

@infoGlobi

@Fluidi

Provo po ashtu

garojnë miliarderët

Për çka garojnë këta tre miliarderë

Sektori shumë ngarkuar i hapësirës pritet të vlejë 1 miliard dollarë deri me 2040. Miliarderët Elon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.