Pjeshka dhe patëllxhani emojis seksuale

Facebook dhe Instagram kanë ndaluar përdorimin e ’emojis seksuale’ duke përfshirë patëllxhanët, pjeshkën dhe pikat e ujit

Udhëzimet e reja deklarojnë se këto emoji nuk mund të përdoren për të përshkruar aktivitetin seksual dhe pjesët lakuriqe të trupit nuk mund të mbulohen me simbolet.

Sidoqoftë, gjigantët e mediave sociale po kritikohen për shqetësime të tepërta për domethëniet e fshehura të emojis dhe jo racizmin dhe propagandën që shfaqet në faqet e tyre.

Image result for eggplant and peach emoji

Por Kanye West duhet të jetë entuziazmuar kur ka dëgjuar lajmet, pasi në komentet e fundit, ai tha se media sociale i bën burrat të vuajnë si Jezusi ’ndërsa akuzoi platformat për varësi seksuale dhe torturimin e burrave të martuar”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.