fbpx
pizza

Pizza që mund të hahet edhe pas 3 vitesh

Shkencëtarët thonë se gati kanë perfeksionuar reçetën për pizza, që nuk ka nevojë për tu ruajtur në frigorifer ose ngrirëse dhe e cila mund të mbetet e freskët deri në tre vite.

Këtë zbulim janë duke e bërë shkencëtarët amerikanë, që do të ju shërbejë ushtarëve të shtetit të tyre gjatë misioneve jashtë vendit.

Reçeta e picës ende nuk është finalizuar por pritet së shpejti të bëhet një gjë e  tillë.

Kjo reçetë po zhvillohet në laboratorin ushtarak në Massachusetts ./infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.