Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët

Angelina Jolie kishte akuzuar Brad Pittin për abuzim me fëmijët.

E për këtë arsye FBI-ja kishte nisur një hetim të zgjeruar rreth këtyre akuzave kundër aktorit amerikan.

Por, pas shqyrtimit të rrethanave është vërtetuar se Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët siç pretendonte Jolie.

“FBI ka shqyrtuar të gjitha rrethanat. Asnjë nga akuzat e Angelian Joliet nuk janë vërtetuar dhe Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët”, thuhet në deklaratë.

Ndryshe, Pitt do të vazhdojë të luftojë për marrjen e kujdestarisë së fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.