Ballina / Galeria / Pishina me labirinte që do t’iu lërë pa fjalë (video)

Pishina me labirinte që do t’iu lërë pa fjalë (video)

Të kesh një pishinë private është një gjë, por një pishinë me një pamje të tillë unike dhe mahintëse është gjë tjetër një tjetër.

Oded David nga Izraeli, zgjodhi kompleksin Dana Villas në Firostefani por kur hyri brenda ai mbeti pa fjalë nga pishina me labirinte që gjeti brenda dhomës së tij.

Në video e filmuar Oded është duke eksploruar nëpër dhomë dhe më pas në tualet, para se të kalojë përmes një dritare të “fshehtë” dhe nëpërmjet një tuneli kalon në një pishinë që e dërgon në hapësirën e hapur, nga ku mund të shijohet në maksimum momenti i perëndimit të diellit.

Check Also

ushtria_infoglobi

Tetë fakte që nuk i dini për Gardën Pretorian

Me shërbime të fshehta, forca speciale dhe administratorë urbanë, Garda Pretoriane e Romës ishte një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *