fbpx
pinguinet

Pinguinët në depresion

Dymbëdhjetë pinguinë të Humboltit me origjinë nga Chile dhe Peru, po tregojnë shenja të depresionit për shkak të motit me shi në verilindje të Britanisë së Madhe, ku ata jetojnë tash e sa vjet.

Veterinarja Lindsey Crawford ka pohuar se “pinguinët tani janë në terapi kundër depresionit në të cilin ata kanë rënë për shkak se nuk janë mësuar që të jetojnë një kohë të gjatë në mjedise me mot të keq.” /infoGLOBI/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.