Albert Pike

Pike kishte parashikuar me saktësi dy lufërat botërore, po për të tretën ?

Albert Pike pati një vizion të tre luftërave botërore në vitin 1871. Pike kishte një vizion dhe më pas i shkroi një letër Mazzinit ku e publikoi atë më 15 gusht 1871.

Në letrën ai përmendi në hollësi planet për tre luftërat botërore, të cilat ai tha se do të sillte një Rend Botëror. Sot, njerëzit janë çuditur se sa i saktë është vizioni dhe parashikimet e tij, si Lufta e Parë Botërore dhe Lufta e Dytë Botërore, dhe Lufta e Tretë Botërore që është duke ndodhur faktikisht, raporton “Disclose”, transmeton Periskopi.

Letra që Pike i dërgoi Mazzinit u dërgua në Londër në Bibliotekën e Muzeut Britanik dhe u kopjua nga një ish oficer i inteligjencës në Marinën Mbretërore Kanadeze me emrin William Guy Carr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.