mushkerite

Pijet që duhet t’i pini nëse i keni mushkëritë e bllokuara

Kujdesi për mushkëritë nënkupton përkujdesje edhe për organet e tjera me anë të të cilave funksionojmë.

Kjo arrihet përmes disa ushqime që, sipas ekspertëve, ndikojnë në pastrimin e mushkërive dhe vitalizimin e tyre.

Çaji i gjelbër

Një filxhan i ngrohtë me çaj të gjelbër mund ta realizojë pastrimin e organizmit nga toksinat si dhe ndihmon sistemin tretës të njeriut.

Lëngu i limonit

Limoni është i pasur me antioksidantë, vitaminë C dhe acid folik. Që të trija komponentet kanë një efekt të madh në pastrimin e mushkërive.

Lëngu i ananasit

Shmangia e pijeve të gazuara është një ndihmë shtesë për mirëmbajtjen e mushkërive.

Lëngu i karotës

Karota është e pasur me vitaminat A, K, C dhe B dhe lëngu i saj rrit nivelin e alkalinës në gjak. Studimet kanë konfirmuar se disa karota në ditë ulin rrezikun e sëmundjeve të mushkërive.

Xhenxhefil

Xhenxhefili është një aleat kundrejt sëmundjeve të rënda, duke përfshirë edhe ato të mushkërive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!