Ballina / LIFESTYLE / Fun / Pesë minuta miliarder !!!
miliarderi i 5 minutave

Pesë minuta miliarder !!!

Një qytetar belg ka arritur të bëhet i pasur në vetëm 5 minuta. Luc Mahieux zbuloi se dikush kishte derdhur në llogarinë e tij një shumë të çmendur prej 2 miliardë dollarësh.

Përshtypja e çuditshme se ishte bërë shumë i pasur, zgjati vetëm 5 minuta, pasi banka fshiu menjëherë shumën nga llogaria.

“Mendova se do të zgjidhja të gjitha problemet e mia”, tregon duke qeshur.

Më pas ai e ka kaluar çështjen me një batutë në profilin e tij në “Facebook”, duke saktësuar për të gjithë miqtë e tij “të ardhshëm”, se nuk kishte më para.

Teknikët e anti-mashtrimit ende nuk kanë shpjeguar se si ka ardhur një shumë e tillë në llogarinë e saj dhe nga ku.

Check Also

Ndodhi në këtë ditë

Kush shkrin perlat natyrore?

A e dini se? Uji i ngrohtë shëndrrohet në akull më lehtë dhe më shpejtë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *