Ballina / Fashion/Beauty / Pesë lëvizje joga që mund t’i bëni çdo ditë

Pesë lëvizje joga që mund t’i bëni çdo ditë

Ushtrimet e kësaj metode që vjen që nga Lindja e Largët, sjellin me vete shumë të mira dhe avantazhe për shëndetin.

Para së gjithash, vlera e tyre lidhet me relaksimin e muskujve, por edhe me disa drejtime të caktuara të shëndetit.

1. Pozicioni i maces që shtriqet
Vë në veprim gjithë kolonën vertebrale. Veçanërisht është e nevojshme pasi ke ndenjur për 7-8 orë ulur, apo shtrirë. Pra, rekomandohet të bëhet zakonisht në mëngjes.
Edhe pozicioni i qenit me kokën e ulur, ngjan me pozicionin e parë dhe vlen thuajse për të njëjtat gjëra.

2. Përkulja përpara
Zakonisht këshillohet të bëhet pas një kohe të gjatë qëndrimi ulur. Pra, gjatë dhe pas punës.

3. Përkulja përpara nga pozicioni ulur

Këshillohet të kryhet sidomos pas dreke pasi favorizon tretjen.

4. Pozicioni i luftëtarit
Këshillohet pasdite rreth orës 16, kur në organizëm vërehet një rënie e sheqernave.

5. Pozicioni i pëllumbit
Këshillohet të kryhet në mbrëmje dhe ndikon ne relaksimin e ijëve.

@Fluidi

Provo po ashtu

Sandalet me thurje

Sandalet me thurje, gjithnjë e më të kërkuara

Nuk dalin kurrë nga moda dhe janë çdo verë me stampime me lule, me vija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.