Pesë hapa për të pasur sy të freskët

Nëse dëshironi që sytë tuaj të jenë më të rinj dhe më të freskët, tashmë mund të provoni këto pesë hapa të thjeshtë dhe të keni rezultat

 

  1. Përdorni syze dielli. Rrezet ultraviolet dobësojnë kolagjenin e lëkurës dhe shkaktojnë rrudhje dhe varje të parakohshme të saj. Investoni në një palë syze dielli cilësore të cilat bllokojnë rrezet UVA dhe UVB.
  2. Hiqni dorë nga pirja e duhanit.
  3. Përdorni një zbutës për hidratim.
  4. Një krem me vitaminë A do të ishte një alternativë e mirë. Ai ndihmon në mënjanimin e rrudhave dhe minimizon ato që tashmë janë krijuar.
  5. Ulni inflamacionin rreth syve. Sytë me qeska poshtë mund të ulen duke aplikuar mbi ta disa feta kastraveci, lugë të ftohta ose paketa çaji të freskëta.

/Infoglobi/M.F