Ballina / Tech këshilla / Pesë aplikacione që duhet ti keni

Pesë aplikacione që duhet ti keni

InfoGlobi ju sjell aplikacionet të cilat padyshim do t’ua lehësojnë jetën dhe do të ju ndihmojnë organizimin më të mirë saj si dhe shkurtimin e humbjes së panevojshme të kohës. 

  1. Sanebox (organizon postën elektronike):

Shërbimi që përdorë algoritmet për ti organizuar e mailat e juaj (postën elektronike), duke i klasifikuar ato sipas rëndësisë.

Shumë shfrytëzues të tij thonë se kanë qenë skeptik kur ‘ia dorëzuan’ inboxin Sanebox-it, por tani ata deklarohen se janë të jashtëzakonisht të kënaqur me te.

http://www.sanebox.com

Evernote (organizon shënimet): 

Aplikacion, i cili ofron shërbimin për organizimin e shënimeve asisoji që ndaj të gjithave mund të keni qasje pavarësisht se në cilin kompjuter jeni. Madje edhe në telefonat e juaj mobil.

http://www.evernote.com

DropBox (deponon dokumentet):

Ruajtja e dokumenteve në vend të sigurt dhe mundësia që të njejtave tu qaseni nga cilido kompjuter janë shërbimet e DropBox-it, të cilat po lavdërohen tej mase kohëve të fundit. Aplikacioni mundëson edhe krijimin e skedarëve (folderave) gjë që lehtëson klasifikimin e tyre.

http://www.dropbox.com

Action Method: (Lista e aktiviteteve të planifikuara):

Mundëson organizimin e listave ‘to do’ apo listave të aktiviteteve të planifikuara, duke i klasifikuar ato sipas prioriteteve, të cilat do ti përcaktoni duke zgjedhur njërën nga ngjyrat që ofrohen si opcion.

http://www.actionmethod.com

TripIt (organizatori i udhëtimeve):

Ky aplikacion mundëson ruajtjen e itinerareve të juaja të udhëtimit në një vend të vetëm. Pos tjerash ju mund të shpërndani planet e juaja të udhëtimit me të tjerët, familjen, miqtë, e të tjerë. Verzioni Pro i TripIt do ju dërgojë ‘alert’ për të ju përkujtuar se a ka vonesa të fluturimeve, në cilin port të aeroportit duhet të reshtoheni, etj.

http://www.tripit.com

INFOGLOBI.INFO

error: Content is protected !!