Ballina / LIFESTYLE / Përse janë të veçantë të lindurit në tetor?

Përse janë të veçantë të lindurit në tetor?

Ka disa arsye përse fëmijët e lindur në tetor janë të veçantë. Bazuar në studimet shkencore ata kanë potencial për t’u bërë lidera, më shumë shanse të festojnë ditëlindjen e 100-të, më pak probleme kardiake, dhe nuk kanë probleme me shëndetin mendor.

Ka disa arsye përse fëmijët e lindur në tetor janë të veçantë. Bazuar në studimet shkencore ata kanë potencial për t’u bërë lidera, më shumë shanse të festojnë ditëlindjen e 100-të, më pak probleme kardiake, dhe nuk kanë probleme me shëndetin mendor.

Kanë potencial për t’u bërë lidera
Një pjesë e mirë e liderave të Amerikës kanë lindur në këtë muaj, kështu që përgatiteni veten nëse shihni që bebi ka prirje politike. Është e shkruar në yje.

Ata kanë më shumë shanse të festojnë ditëlindjen e 100-të
Sipas një studimi të bërë në 2011 në universitetin e Chicago-s, njerëzit e lindur në tetor kanë më shumë shanse të jetojnë një shekull, krahasuar me ata të lindurit në prill.

Kanë më pak probleme kardiake
Sipas studimeve, bebet e tetorit kanë zemra të forta dhe më pak probleme kardiake.

Nuk kanë probleme me shëndetin mendor
Ekspertët kanë arritur në përfundimin se njerëzit e lindur në tetor janë ata që kryejnë më pak vetëvrasje. Kujdesen dhe janë të shëndetshëm mendërisht, njësoj si fizikisht.

Provo po ashtu

Ja 4 arsyet përse një njeri narcist nuk është i aftë të mbajë një lidhje serioze

Narcizmi është një çrregullim personaliteti që i bën njerëzit të mendojnë se janë superior ndaj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.