Përkujtohet prof.dr. Ejup Statovci ish rektori i Universitetit të Prishtinës

Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot mban orë përkujtimore me rastin e 20 vjetorit të ndarjes nga jeta të rektorit të UP-së, Prof. Dr. Ejup Statovci.

Në këtë do të nderohet vepra dhe jeta e rektorit Statovci.

Prof. dr. Ejup Statovci ishte profesor në Universitetin e Prishtinës, Fakultetin Juridik dhe rektor i Universitetit të Prishtinës prej vitit 1991 deri më 1997.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.