kurti, mustafa
Nga arkivi

Përfundon takimi Kurti – Mustafa. Ende nuk ka marrëveshje finale

Pa arritje të marrëveshjes për koalicion qeverisës ka përfunduar takimi mes kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe atij të LDK-së, Isa Mustafa.

Që të dy thanë se ka avancime në diskutime, por marrëveshje jo.

Lideri i VV-së, Albin Kurti tha se negociatat do të vazhdojnë, pasi ende ka dallime në disa çështje, por pa i treguar ato.

Ndërkaq, Mustafa theksoi nevojën që ende të punohet të përafrimin e marrëveshjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!