Nga arkivi

Përfundon takimi i radhës Kurti -Mustafa. Opinioni në terr informativ për epilogun

Është kryer takimi ndërmjet krerëve të LDK’së dhe Lëvizjes Vetëvendosje në objektin e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Nuk dihet nëse është arritur ndonjë marrëveshje.

Ndryshe ky takimi i sotëm ka zgjatur rreth dy orë.

Opinioni në terr informativ për epilogun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.