Përcjellne live ceremoninë e inaugurimit të Presidentit të të SHBA-ve

Inaugurimin e sotëm e sigurojnë një numër rekord forcash policore, derisa më shumë se 30 organizata kanë paralajmëruar protesta dhe demonstrata para Shtëpisë së Bardhë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.