fbpx

Për këto 3 shenja xhelozia është term i panjohur

Xhelozia lehtë mund të prishë çdo marrëdhënie dhe shpesh është arsyeja e prishjes.

Nëse dëshironi një lidhje pa xhelozi, gjeni një partner në njërën nga këto tre shenja të zodiakut:

Dashi – për anëtarët e kësaj shenje xhelozie është një shenjë e pasigurisë, dhe Dashi janë të sigurt, kështu që xhelozia e tyre nuk u ndodh kurrë atyre. Gjithashtu, ata janë aq të zënë me veten e tyre sa nuk kanë kohë për xhelozi.

Shigjetari – Anëtarët e kësaj shenje në jetë vlerësojnë më shumë lirinë. Kur ata lidhen me dikë, kjo do të thotë gjithashtu se ata atë person nuk e kanw tw rwndwsishwm aq sa për ta prishur marrëdhënien me xhelozi.

Ujori – anëtarët e kësaj shenje thjesht nuk e tolerojnë xhelozinë dhe kjo është një shenjë e sigurt që ata të përfundojnë marrëdhënien. Kjo është arsyeja pse ata kurrë nuk do të bëjnë shpërthime xhelozie për partnerët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.