Ballina / Biznes / Karrierë / Për herë të parë në 226 vite, një grua në krye të “New York Stock”
Stacey Cunningham

Për herë të parë në 226 vite, një grua në krye të “New York Stock”

“New York Stock Exchange” ka emëruar për herë të parë një grua si drejtuese të saj në 226 vitet e historisë.

Është Stacey Cunningham që do të marrë zyrtarisht detyrën të premten e ardhshme.

Cunningham do të jetë drejtuesja e 67 e “Big Board” dhe do të marrë postin e Thomas Farley.

@Fluidi

Provo po ashtu

Gjermani: Digjitalizimi mbylli 188,000 vende pune nga viti 2000

Pasi huadhënësit në Gjermani tashmë kanë ulur rreth 188,000 vende pune që nga viti 2000, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.