Për ata që duan të dobësohen

Kjo menu i afrohet ushqimit të shtëpise, me gatime tradicionaletë modifikuara për të pasur më pak yndyrë dhe kripë. Në menynë tradicionalembizotërojne kryesisht ushqimet e stinës.

Sipas blerina.diet, dietatradicionale përmban sasi të pakta yndyre dhe proteinash shtazore. Ajo bazohet në ushqime me prejardhje bimore kryesisht drithëra dhe perime, gjithashtu edhe bulmet si qumësht, kos dhe gjizë pa kripë.

Pritshmëritë:
• RENIE NE PESHE prej 4kg/MUAJ
• RREGULLIM I PARAMETRAVE METABOLIK SI KOLESTEROL, SHEQER, ACID URIK etj
• EDUKIM I REGJIMIT DHE KONTROLLIT TE SASIVE NE USHQIM
E përshtatshme për:
• Persona qw deshirojnw thjesht tw bien nw peshw nw mwnyrw tw ekuilibruar.
• Persona qw vuajnw nga kolesteroli i larte, dhe diabeti.
• Persona qw preferojnw shijet tradicionale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.