Pentagoni: E vramë kafshën Jihadi John, ishte VIP i ISIS-it

‘Njeriu kafshë, ajo xhihadisti Xhon (Mohammed Emwazi) ishte një lloj VIP -je e ISIS-it, së këndejmi sulmi në grupin e terrorit në Raqqa ishte dëmtim i ‘prestigjit të ISIS-it’, deklaroi zëdhënësi i Pentagonit në Washington.

WLiderët perëndimorë dhe ushtarakët kanë njoftuar dje se gjatë një sulmi në Raqqa, është vrarë ‘vrasësi notor i ISIS-it Mohammed Emwazi“, ekzekutori i pengjeve perëndimore.

“Vrasja e kësaj kafshe do ta bëj botën vend më të mirë për të gjithë’ thonë në Pentagon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.