fbpx

PDK-ja është në opozitë dhe do të vazhdojë të qëndrojë si e tillë

Zëdhënësi i Partisë Demokratike të Kosovës, Avni Bytyçi, ka reaguar pas raportimit se PDK-ja po bëhet gati të hyjë në koalicion qeverisës.

Bytyçi, në profilin e tij në Facebook, ka shkruar se PDK-asnjëherë deri më tani nuk e ka shqyrtuar e as trajtuar këtë temë.

“Lajmi nga syri.net se PDK po bëhet gati të hyjë në Koalicionin qeverisës, është plotësisht i pavërtetë. Për një kohë të gjatë, disa media dhe analistë po e mashtrojnë opinion se kinse ka një marrëveshje për hyrjen e PDK-së në Qeveri. Janë përmendur emra e konfiguracione politike. Por, të gjitha këto, janë të pavërteta”, thotë ai.

Ai tha se PDK-ja është në opozitë dhe do të vazhdojë të qëndrojë si e tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.