Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona / PayPal punon pa ndalur për përshpejtimin e transaksioneve të Kriptovalutave
paypal

PayPal punon pa ndalur për përshpejtimin e transaksioneve të Kriptovalutave

Gjiganti i pagesave me bazë në SHBA PayPal ka paraqitur një patentë me Zyrën e Patentave dhe Markave të SHBA (USPTO), të botuar më 1 mars, për të rritur shpejtësinë e pagesave të kripto-valute. Patenta përshkruan një “Sistem Transaksioni Virtual të Valutuar të Shpejtë”, që përfshin përdorimin e çelësave sekondarë privatë për të shkurtuar kohën e pritjes për transaksionet midis konsumatorëve dhe tregtarëve.

“Çështje si kjo kanë ngadalësuar miratimin e monedhave virtuale pavarësisht avantazheve të tyre”, thuhet në deklaratën e patentave”

Provo po ashtu

Facebook-780x439

Facebook planifikon monedhën digjitale Libra

Kompania e mediave sociale Facebook ka zbuluar planet për të lëshuar në qarkullim, vitin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.