fbpx
bik, ternava, zgjedhjet

Pas 15 vitesh drejtimi, Naim Tërnava rizgjedhet sërish!

Bashkësia Islame e Kosovës ia ka dhënë besimin edhe për një mandat myftiut Naim Tërnavës.

Tërnava ishte në garë me anëtarin e kryesisë, Reshat Mexhiti. Ky i fundit morri vetëm 4 vota, derisa Tërnava morri 52 vota nga delegatët e Kuvendit, kryetarët e Këshillave të Bashkësisë Islame të Kosovës në komuna, një përfaqësues nga Medreseja dhe një nga Fakulteti i Shkencave Islame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.