Ballina / Biznes / Karrierë / Parashikohet rritje e vlerës së Bitcoin

Parashikohet rritje e vlerës së Bitcoin

Bitcoin po gjen mbështetje të gjërë dhe është në drejtimin e duhur për të kapur vlerën e 3,000 dollarëve sipas Goldman Sachs.

Ky parashikim vjen dy javë pasi firma tha se Bitcoin mund të shohë rënien e saj më të madhe prej muajsh deri në 1,700 dollar.

Por po ndodh e kundërta sepse Bitcoin është rritur me 20% që nga 17 Korriku dhe aktualisht tregtohet me 2,285 dollar. Por sa larg mund të shkojë? Sipas Goldman Sachs Bitcoin mund të shënojë rekorde reja deri në 3,700 dollar.

Vetëm gjatë 2017-ës monedha më popullore virtuale në botë është rritur me 140%. Rekordi i saj më i lartë është 12 Qershor me një vlerë prej 3,000 dollarësh.

Dëgjo intervistë ku mund të mësosh çdo gjë për valutën digjitale:

@Fluidi

Provo po ashtu

euro-valuta-shuma-e-vogel_infoglobi

BSPK: Paga minimale të bëhet 300 euro

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që paga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.