Ballina / Fashion/Beauty / Pantallonat, modelet që duhen për verën

Pantallonat, modelet që duhen për verën

Në zyrë, në det, në mal e në qytet, pantallonat mund të jenë aleati perfekt i pamjes verore.

Mjafton të zgjedhësh modelet e përshtatshme dhe bëhet një alternativë fituese e fundeve.

Tendenca për verën 2017 përziejnë ngjyrat bazë dhe stampa origjinale. Rikthehet modeli pajama style, mbeten ato ‘cropped;’ me bel të lartë dhe ato modeli pallat. Shihni galerinë për të krijuar idenë tuaj.

Check Also

Hubert de Givenchy

Vdes themeluesi i shtëpisë së modës ” Givenchy “

Dizajneri Hubert de Givenchy ka vdekur në moshën 91-vjecare, njofton Shtëpia e Modës Givenchy në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *