Ballina / Galeria / Pamjet më të bukura nga kozmosi të regjistruara nga Hubble

Pamjet më të bukura nga kozmosi të regjistruara nga Hubble

Teleskopi hapësinor Hubble i NASA-së ka shënuar 27 vjetorin e fillimit të punës së tij dhe me këtë rast ka publikuar një seri pamjesh të bukura nga kozmosi.

Këto më poshtë janë 27 foto nga mijëra të tilla që të lënë pa frymë. Ku jetojmë ne dhe kush jemi ne në hapësirën e pafund?
hubble

Provo po ashtu

universi

Shkencëtarët: Ja ku ka jetë aliene

Jeta mund të jetë duke lulëzuar në një numër botësh oqeanike në sistemin tonë diellor. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.